Ana Sayfa Üretim Üretim Basında Biz Ürün Bilgileri Tarifler İletişim
   

gullac tarifleri

Lorlu Güllaç
tarifi için tıklayınız

Tüm Tarifler

 
 
haber ve duyurular
05/12/2017
Firma İçi İlk Yardım Eğitimi -Personel ve İşletme Hijyen Eğitimi ...devamı
05/12/2017
Sultanbeyli Sultan Alparslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kariyer Günleri Etkinliği ...devamı
07/09/2017
Yüzyıllık Markalar Derneği üyeliğimiz başlamıştır. ...devamı
  TÜRKÇE ENGLISH

Güllaç Tarifleri

Klasik Güllaç

3 litre süt,1 kg şeker ile kaynatılıp ılık vaziyete getirildikten sonra,tepsiye konan her güllaç yaprağının parlak tarafı üzerine kepçe ile ılık süt gezdirilir.Güllaç yaprakları bittiğinde kalan süt güllaçların üzerine dökülür.Buzdolabı veya serin bir yerde yarım saat bekletildikten sonra üzerine dövülmüş ceviz,badem,fıstık,fındık ve arzu üzerine gülsuyu ilavesiyle servis yapılır.Afiyet olsun.

 

Tüm tarifler
26/08/2010
Lorlu Güllaç ...devamı
12/06/2008
Klasik Güllaç ...devamı
26/05/2008
Bademli Güllaç ...devamı
Ana Sayfa | Hakkımızda | Üretim | Basında Biz | Ürün Bilgileri | Ramazan ve Güllaç | Güllaç Tarifleri | Haber ve Duyurular | İletişim | Anket
© Saffet Abdullah Güllaçları | Tüm Hakları Saklıdır. | designed by SM