Ana Sayfa Üretim Üretim Basında Biz Ürün Bilgileri Tarifler İletişim
     

gullac tarifleri

Lorlu Güllaç
tarifi için tıklayınız

Tüm Tarifler

 
 
haber ve duyurular
14/06/2017
Saffet Abdullah Güllaç Yüzyıllık Markalar Derneği Dijital Platform lansmanına katıldı. ...devamı
14/06/2017
VODAFONE ALT YAPISI İLE GİTTİGİDİYOR ÜZERİNDEN ONLİNE SATIŞ SİTEMİZ YAYINA GİRMİŞTİR. ...devamı
25/04/2017
NTV SOKAĞIN EKONOMİSİ(GÜLLAÇ EKONOMİSİ) ...devamı
  TÜRKÇE ENGLISH
 

Güllaç Üretimi

Güllaç yaprağının üretiminde, mısır nişastası ve buğday unu, özel olarak filtrelendirilmiş suyla karıştırılarak, özgün bir konsantrasyonda güllaç hamuru elde edilir. Bu bileşim  100 - 150 oC sıcaklığa sahip özel tavalara dökülerek su formu giderilir. Piştiğinde tavanın üzerinden (kendiliğinden) ayrılan güllaç yaprağı belli bir oranda nem içeren ortamlarda kurutulur.


Kurutulan güllaç yaprakları otomatik makinelerde 400gr’lık Tepsi ve Poşet  Ambalaj şeklinde paketlenip, tüketime sunulur.

Güllaç yapraklarının üretimi, el emeği ve deneyim gerektirdiği gibi, saklanması ve tüketiciye sunulması da oldukça önemli aşamaları içermektedir.

Bu son ürün tamamen  doğal olup  hiçbir katkı maddesi içermemektedir. Zira bu   katkısız unlu mamülün Güllaç tatlısı yapılmak üzere tüketiciye sunulmasına kadar geçirdiği lojistik süreç ( saklama, depolama, dağıtım) hijyenik bir üretim süreci ve dayanıklılığın kanıtıdır.

İşte bu haliyle güllaç "Sağlıklı Doğal Ürün" kavramının en güzel örneklerindendir ve çabuk yapılabilen, kolay bir menüye sahiptir. Bir İskoçyalı müellifin deyimiyle, "Fine Fast Food" gibi uluslararası bir beğeni kazanmıştır.




Ana Sayfa | Hakkımızda | Üretim | Basında Biz | Ürün Bilgileri | Ramazan ve Güllaç | Güllaç Tarifleri | Haber ve Duyurular | İletişim | Anket
© Saffet Abdullah Güllaçları | Tüm Hakları Saklıdır. | designed by SM